2010. augusztus 30., hétfő

osztálytalálkozó

Vége a nyárnak... :( Hazaköltöztünk a Balcsiról, de 4 csodálatos hetet töltöttünk ott. Barnák vagyunk és kipihentek. Kirándultunk, strandoltunk, ipari mennyiségű pizzafalatkát ettünk, literszám ittuk a szürkebarát nagyfröccseket, barátoztunk, iszapoztunk. És nem szkreppeltem ezer éve...
Ezért a hétvégi felejthetetlen szuper programomról összeraktam gyorsan egy oldalt, főleg Ritusnak, hogy lássa, mekkorák ezek a drágák! Azoknak a gyerekeknek voltam az osztálytalálkozóján, akik 10 éve voltak nyolcadikosok. Németet tanítottam nekik. Voltunk a suliban is, minden fal, minden terem, minden négyzetcenti emlékekkel van tele... A buli hajnali 3ig tartott a volt osztályfőnöküknél. (Ildi, ugye nem kellett túl sokat pakolni utánunk?) Meséltek magukról, emlegettük a sok közös tábori élményt, bevallottunk régi sérelmeket. Nagyon feltöltő, jó élmény volt! Köszi mégegyszer mindenkinek!!!

2010. augusztus 6., péntek

nyaralás

Egy kis nesz-net, és életjelet tudok adni! :)) Mivel ma elég zivataros volt az idő, adódott az alkalom, hogy scrappeljek kicsit. (no meg, hogy rendet rakjak a letöltések közt)
Ez sült ki belőle. :)
(Letöltöttétek a freebiemet? - /reménykedő szmájli/)