2011. február 25., péntek

Blabla


Osli második heti minije, melytől kissé idegenkedik mindenki. :) Én nagyon szeretem a lilát.
A képek novemberben készültek Dorkámról, aki elmélyülten telefonált egy régi tárcsás telefonon, és csak mondta, mondta, bla, bla, bla... :)

2011. február 22., kedd

70

éves lesz az én kedves apósom holnap!
A cewén meg pont újságcikkes, mi történt a szülinapodon-os kihívás van. :) Úgyhogy ebbe az irányba kezdtem ténykedni ma, de aztán lehet, hogy a kihívásba nem is fér bele. De az nem baj, mert hirtelen megszületett egy üdvözlőlap.
Szeretem ezt a fajtát: a szabvány kétrét hajtott üdvözlőlap belső alsó felén van egy felhajtásból adódó zseb, ahová még plussz kártyákat lehet bedugdosni.
Igaz, kicsit macerás a gimpben úgy átméretezni meg odaforgatni a képeket, de megéri!
Persze lehetne még cizellálni, tintázni, kis vackokat ráragasztgatni, de ezt most kihagyom...



Azért mutatom a scrap oldalakat külön is.



Az 1941-es Pesti hírlap naptárát az epa.oszk.hu-n találtam, csoda, mik vannak benne! Korabeli reklámok, viccek, posti díjszabás, az előző év színházi és lóverseny összefoglalója, hirdetések, versek. (textúraként használható lapok...)A körítés feistuff_crazy_beautiful freebie valamint krisssz vintage school készlet.

2011. február 20., vasárnap

Fársáng

Bocsi, egyszerűen nincs kedvem scrappelni...
De ennek az apu meg a mami örülni fog, mert így "csak" szimpla fotókat kapnak a drága kis onyokákról, amint űzik a telet a jelmezeikben! :)





2011. február 16., szerda

Apa meg én


Mármint a gyerekem apja, meg ő. :) Osli készített egy minit, előre megadott színek meg számok szerint. Számomra nagyon nehéz összeállítás lett, nem barátaim ezek a színek. De aztán jól megembereltem magam, mert a kihívások ezért jók, és addig mázoltam, alakítottam, maszkoltam a cuccokat, míg a végeredmény nekem is tetszik. :)
A fotó maszatolásáshoz ezt az oldalt használtam, ajánlottam már, de most is javaslom, hogy játszadozzatok vele, nagyon jóóó!

2011. február 14., hétfő

Milyen jó...

Milyen jó, ha az embernek van egy iskolába készülő gyereke, aki miatt bekukucskálhat egy osztályterembe, akinek a háta mögött izgulhat, vajon fogja-e tudni, melyik képhez melyik dominót kell kötni.


Milyen jó, ha az embernek vannak lányai, akik miatt legálisan lehet -a fél délutánt ragasztó, olló, szinespapírok között a földön töltve- babakonyhát gyártani dobozokból a babaházba.

Milyen jó, ha az embernek vannak gyerekei, akiknek jópofa programokat szervez a MÜPA, akikkel végig lehet tapsolni a népzenei koncertet, akik táncolnak a néptáncosokkal.

Milyen jó, ha az ember gyerekei kreatívak, alig várják, hogy bütykölhessenek valamit, és büszkén mutathassák a művüket!


Milyen jó nekem!!!!!

2011. február 11., péntek

életképek

ha már más tekintetben kép-telen vagyok...


2011. február 7., hétfő

Barnimacis


MC_liita minije és osli macis kitűzője, valamint sabee lepkéje. Kisfiam (5és fél) digije a Valentin és a macik jegyében. Szeretettel nektek! :)

2011. február 5., szombat

mese


Amikor a kislányaim beszabadulnak a fürdőbe, miközben az anyukájuk sminkel... :)
Pont kapóra jöttek ezek a lányos-rózsaszín képek Osli új készletéhez. A macikat meghagyom nektek, jó sok van a készletben belőlük, ami jövő péntekig akciós a Scrapdishnél.

Toninak


Nem indulok a cewén a héten, nem jön össze nekem a fennkölt tavaszvárás. Viszont azért csináltam valamit. Olyan kis cuki lett, hogy el kell ajándékoznom. Toninak meg most szüksége van egy kis biztatásra: Hajrá, Toni!!!
És egy hozzápasszoló énekecske, amit beéneklésül használunk kóruspróba elején: Csúf csiga csavarog a csövön... (de ezt a pösze Dorcikám előadásában! : Szúfsziga szavajog a szövőőőőn)

2011. február 2., szerda

gyerekszáj

Elkészült a januári beszámolónk folytatása. Az ehavi beszólásokat olvashatjátok rajta. :)))

Itt pedig együtt látható a két oldal. Ha minden hónapról csinálok, akkor az már 24 oldal...! :D