2011. június 21., kedd

Első nap

Reggel eldugdostam a konyhaasztal alá, amit még itt-ott találtam, aztán megjött a festő. Aki a kedves szomszéd amúgy. :) Az apu áttelepített egy pár méter sövényt, ami az új garázs miatt útban lenne, de megszenvedett a nagyon mély gyökerekkel. Azért öntözöm szorgosan, hátha megmaradnak az új helyükön.
A táborra készülvén a teraszon ültem laptoppal, könyvekkel fölszerelkezve. (na jó, közben blogkörúton is voltam itt-ott)
A cewe múlt heti játékát én nyertem meg a gyerekek iszapozós képével!! :) Így érthetően a boltban is szét kellett néznem, ahová a kupon szól... ;)
Délutánra a bútorkupacok nejlonok alatt reszkettek, az egész lakás egy szellemkastélyra hasonlít! (csak nem olyan nagy...)
Édes szerelmem meg is jegyezte a fürdőből kijövet: "még sosem ...-tam fóliasátorban!" :D :D
Estefelé kigyomláltam a virágok körül, amiben Rozmaring nevű macskánk is aktívan rész vett...
Holnap talán már festékes vödröket is fotózok!

2011. június 20., hétfő

Festés

Elkezdődött a régen esedékes lakásfelújítás!! :)) Hetek óta dobozolunk, bútort tologatunk, tervezgetjük, hogy rendezzük majd vissza utána. És most realitás lett a dologból. Képes beszámolóval fogok jelentkezni naponta! Úgy vigyázzatok!
Íme a nulladik nap, vagyis a hétvége, az előkészületek napja. (ja, nem csak a lakás újul meg, a garázs is komfortosabb lesz!!)
Az oldal Osli játékára is készült, majd figyeljetek, megint milyen jót talált ki!!

2011. június 17., péntek

fél hat

Cewe kihívás: fotózz csütörtökön pontban fél hatkor és foglald oldalba. :) Hát mi ezt csináltuk éppen. :)))

2011. június 16., csütörtök

emlék

az ovis ballagásról - ismét. Csak mert olyan szépek voltunk a feldíszített kapu alatt. :))

2011. június 15., szerda

lilaság

Icka csodaszép kis minije napok óta megnyitva várja, hogy használjam. A napokban végiolvastam egy kis könyvecskét a digitális fotózásról, valamint nekiálltam tekergetni és nyomogatni az évek óta meglévő fényképezőgép gombjait, és nahát, miket találtam! :)) Na jó, még semmi, kicsit ff-ben kattintottam, kicsit variáltam a képpel utólag. Na a lényeg, hogy Tamarámhoz nagyon passzolt ez a készlet. :)

2011. június 14., kedd

GyógyATC

Nem aludtam jól, az eső zuhog, de már jobban vagyok. Köszönet érte Kovaxka szépséges cuccainak!! Ilyen kis agymenéssel kúrálódtam. :D

2011. június 10., péntek

vége

az ovinak. Kisfiam elballagott az oviból - már ha van ennek egyáltalán létjogosultsága. (a jelenlévő rokontömegeket látva, szorongatva rettenetes plüssökből kötött csokrokat; azt kell mondanom, volt rá igény...)
Nos, mindenesetre egy oldalra tettem a 2008-as, első nap reggelén készült fotót és ezt, ami múlt pénteken, utolsó ovibamenéskor készült...
És még Osli 6. heti kihívására is beneveztem vele.

2011. június 2., csütörtök

Három

nagyképeset is csináltam a'la Ányi. Persze azért hármat, nehogy valamelyik kis gyönyörűségem kimaradjon. :))




2011. június 1., szerda

Szemek

mert végre volt egy fél órám csakúgy szkreppelni... :)