2013. szeptember 18., szerda

Reggel

hűvös volt, de nagyon. És vakító napsütés. Kesztyűt, sálat, fejpántot vettünk, úgy bicikliztünk a suliba. Szeretem, ahogy előttem tekernek, hátukon a csillogós táska. Délután, mikor kiléptünk az iskola kapuján, összetalálkoztunk az óvó nénikkel. Jaj, nagy volt az öröm! Tami hazáig nyivákolt, hogy viiisszzzaakarok menniii az ovibaaaa! :)

2013. szeptember 12., csütörtök

Janka-Réka

Olyan jó érzés volt bennem! Beugrottunk a lányokkal hazafelé az oviba köszönni. Két volt csoportbéli lányka rögtön a nyakukba ugrott, és mire észbekaptunk, már le is szervezték, hogy átmennének hozzájuk játszani. És az anyukájuk kedvesen invitálta őket, sőt, még örült is az ötletnek! :) Hálából ezt a kis őszi csomagot ajándékoztuk nekik.

2013. szeptember 10., kedd

Nyárzáró

Nagyon szép és nagyon jó, és nagyon pihentető hétvégénk volt. Sima, selymes Balaton, rengeteg vitorlás, kellemes zene a viziszínpadról, ragyogó napsütés. Délután elkészült a kívánsághajó, amit sötétedéskor a gyerekek vízrebocsájtottak. Gyönyörű volt, ahogy a sok kis imbolygó lángocskával ellátott hajó egyre beljebb sodródott a vizen! És hát a tüzijáték.... Mesés, pazar, hatalmas - ninsenek is rá szavak.

2013. szeptember 1., vasárnap

Palatábla

Nahát, lehet, hogy feltámad a blog? :-) Szeptember elseje van. Holnaptól 3 gyerek indul iskolába. Holnaptól nagyon sokat az iskolában leszünk. Lehet, hogy erről fog szólni sok bejegyzés. Meg másról. Mint eddig. :-) Lehet, hogy fog mást is érdekelni, eg az is lehet, hogy nem. De visszaböngészve az elkövetett bejegyzéseket, el kell ismernem, nagyon jó, hogy azokról a napokról vannak feljegyzések. Szóval... coming soon! :-)