2011. május 26., csütörtök

Más tollával

kéne ékeskednünk a cewe eheti kihívására, hát én úgy tűnik pucéron maradok... :)))
Próbáltam egy olyan minimál-félét, felirattal kombinálva, de szerintem pont olyan lett, mint amilyeneket egyébként is szoktam...


2011. május 23., hétfő

Megvagyok

, nem vesztem el, a háttérben dolgozom ezerrel!
Vannak oldalak a fejemben, virágzik az akác, az oviban is nyüzsgőbb időszak van, festetni fogunk, ehhez be kell dobozolnom a lakást, de ezek mind teljesíthető dolgok annak tükrében, hogy két hét múlva ilyenkor már a Balcsiról jelentkezem! :)))
Addig kitartás, kedves olvasóim, lesz oldal is, talán már ma este! :)

2011. május 17., kedd

Már megint

valami ATC-féleség jött ki belőlem... Jójó, ez attól van, hogy kölcsönkaptam apa kódját a hotfile-ra, és a FarFarHill-ről húszmillió vintage freebie-t töltöttem le, úgyhogy bimbós rózsákkal és kesztyűcskékkel, brossocskákkal álmodom napok óta. :)))
Az óvó néninek barkácsolok egy fotókönyvet év végére, abba készült ez a lap, aztán jól passzol a cewére is. :)
(mindig megfogadom, h nem szerkesztek az ottani programmal, aztán mégis utolsópillanatos ötlet, és ráfanyalodok, de brrr... meg se mutatom a végeredményt - asszem nem is tudnám)

Na, de az oldal jó lett, mert az gimppel alkottam! :))

2011. május 16., hétfő

Szeretem

Bár már a cewén és a SB.hu-n is láttátok, azért a kedves családtagjaim kedvéért felteszem ide is ezt az oldalt, mert most ez a kedvencem! :)


(Janka ThankyouAddon)

2011. május 14., szombat

OKC

Részt vehettem Rainbow Katánál egy egykészletes kihíváson, amin az új készletével lehetett oldalt készíteni:


Nagyon jól használható, szép papíros készlet, a Twolittlepixels-nél kapható.

Az oldla pedig szintén egy traktoros képpel:

2011. május 11., szerda

Ballagós-szerelmes

Gábornak szeretettel!

2011. május 10., kedd

Lift

Barangoltam a galériákban inspirálódni, és töltögettem le olyan oldalakat, amiknek egyszerű, de "ütős" az elrendezése. Így akadtam erre a kis helyesre:



Nem mondom, hogy könnyű volt ez a magam által kitűzött kihívás, de a végeredménnyel elégedett vagyok:

2011. május 9., hétfő

Bokor

a neve annak a Nógrád megyei településnek, ahol szombaton Traktormajális volt. Ezen a fontos eseményen apának és kisfiának feltétlenül részt kellett venni! :) Nagyon rendesek voltak, mert megengedték, hogy mi lányok ezalatt itthon elültessük a virágokat, sütit süssünk, mászókázzunk, olvasgassunk. :)
Szóval volt mindenféle mezőgazdasági gépezet, verseny, villanyautók, mindenféle oldtimerek, csupa izgi dolog. :D
Rendes apa már meg van fertőzve: csudaszuper, szkreppelésre való fotókat hozott! :)))

2011. május 7., szombat

Ovis szerelem

Nehogy már ne szkreppeljek a nemzetközi SB napon! :) Aaaanyit kínlódtam egy összemosokmindent-oldallal, hogy a végén összegyűrtem és röpűűűt!
Lett helyette ez. Egyrészt Osli jövő heti kihívására: 1 keret, 2 szalag, 3 fotó, 4 papír, 5 virág. Másrészt a Magnólia freebie-t mindenképp akartam használni (minden abból, meg az SB.hu friss készletéből). Ráadásul a fotó tegnapi Barnimról és Dalmáról. :)

2011. május 6., péntek

kontyos-csipkés

Toni biztatására csináltam megint ATC-t, csipppkésset, hogy passzoljon a cewe kihívásra. Maszkoltam, meg blendingeltem, öregítettem hozzá egy ezer éves fotómat, amin az akkor még hosszú hajamat irdatlan összegért rakta föl kontyba egy budai fodrász. Lányok már a hasmaban buliztak, kisbé jött velünk: esküvő volt a Bazilikában. (azt a lakodalmat sose fogjuk elfelejteni! :)))) )

2011. május 5., csütörtök

Szeretettel

Ritusnak és Jocónak! A fennköltségeket nem írom ide, csak azt, hogy nagyon jó volt részt venni az örömötökben!!

2011. május 4., szerda

Ajándékot

kaptam Margótól! Úgy megörvendeztetett vele! (úgy is el voltam szomorodva, hogy a magvetős képeimre egyetlen egy komment sem jött...) Köszönöm drága Margó még egyszer!!

2011. május 2., hétfő

Magvetők

Az elmúlt hetet Veszprémben töltöttük a gyerekekkel. Rengeteg élményünk van, a legkedvesebb ez: a Papával felmentünk a kertbe és a gyerekek segíthettek elvetni a babot. Nekem csak fotóznom kellett. :)





(Felhasználtam Mörjike és Beszteri cuccait a Magnolia Blogtrainről és egy kedvenc keretemet - igaz, borós: RRD_SweetPeaCluster. A versek Túrmezei Erzsébet és Papp Ákos művei)