2010. május 31., hétfő

Mostanában megint tapasztalom, mennyire működik a "kérj és megadatik"! Épp csak feltettem múltkor a kérdést, már jött is a válasz. Bogozgatom azóta is...
A legutóbbi meg valahogy úgy hangzott a pünkösdi istentisztelet után, hogy vajon a fiatal generációs papok még mindig hittel hisznek a haragvó atyaistenben, aki, ha nem teljesítjük a kívánságait, elvárásait, akkor a pokol bugyraiba száműz bennünket? A választ épp tőle, a tisztelendő úrtól kaptam. Egy könyvet nyomott a kezembe 4 nappal a kérdés után. -Elhoztam! -Mi ez? -Nem neked ígértem? -Nem! De szivesen elolvasom!
"Tévedésből" :) került a kezembe. Nem hallottam róla, pedig ahogy utána néztem, híres bestseller. 2 nap alatt kiolvastam, és most megosztom veletek, hogy Ti is elolvashassátok. Nekem olyan nagy szerencsém van ezzel kapcsolatban, hogy azt mondhatom, nem volt benne újdonság számomra. Pontosabban nem az volt az újdonság, hogy Isten szeret mindnyájunkat. Akármilyenek vagyunk, és akár mit csinálunk. Hanem az, hogy az az ember, akitől kölcsön kaptam, aki az én generációmhoz tartozik, akinek a szavára sokan figyelnek, aki hajlandó szembe menni az áramlatokkal, és akit én "különösen kedvelek", TUDJA, hogy mi az igazság. És ez elég mosolygást ad nekem most hosszú időre!

Többet megtudhattok a könyvről a www.immanuel.hu oldalon.

2 megjegyzés:

  1. Érdekesek a gondolataid. A "kérj és megadatik" nagyon szép dolog. Mindig örülök, amikor valaki rájön a vonzás törvényének a működésére. Egyébként ha eléggé hiszel benne, akkor midig megtalálod azokat az embereket, akik megerősítenek dolgokban. Tök jó lett az oldalad. Tetszik rajta az idézet. Ügyes munka :)

    VálaszTörlés
  2. Tévedni emberi dolog, de véletlenek nincsenek :) Örülök, hogy tévedtem :)

    VálaszTörlés