2010. június 22., kedd

Szép telet mindenkinek! :)
Sajnos itt vagyok, ami csak azért sajnos, mert ideális esetben a Balatonban kellene pancsolnom. :( Ehelyett itthon vacogunk, reménykedve várjuk a visszatérést. Viszont így van egy kis időm és lehetőségem rendezgetni az elmúlt 10 nap képeit és megmutogatni nektek, milyen jó kis helyen voltunk!
Családilag, a húgommal kiegészülve autóztunk 800 km-t (modern technikával- légkondis autó, dvd lejátszó... Nem ám skodával Törökország! ;) )és estére Velence mellett Cavallinoban voltunk. A kemping gyönyörű, 4 csillagos, a mobilház tökjó, akkor még a nap is sütött ezerrel. :)
4 napig ki se mozdultunk onnan, medencék, homokos tengerpart, játszótér, ugrálóvár, kagylógyűjtés- ideális kisgyerekes helyszín volt ez. Csütörtökön áthajóztunk Velencébe egy villámlátogatásra; inkább csak lubickolni a hangulatában, mert az aztán nem egy gyerekbarát hely!! Minden híd-ra, -on, -át lépcső vezet, mi pedig a bicikliskocsival voltunk... 2kor az eső is szakadni kezdett, de összességében mégis megérte. Én egyszer már jártam ott, januárban, amikor nincs tömeg, a bazilikába csak úgy besétáltunk, és rajtunk kívül csak a galambokat érdekelte az egész. :) Azért az jó érzés volt, hogy a gyerkekekkel lehettünk ott.
Utolsó nap, amikor megint egész nyár lett ismét csak tengereztünk, játszóztunk, elvoltunk. Rengeteg kép készült, most majdnem 40et gyűjtöttem ki hirtelen, hogy feltöltöm ide, de nem... :)
Majd gyorsan megscrappelem, akkor több fér egy helyre! Gyertek majd nézegetni! :)
Ízelítőül a kedvencem:

3 megjegyzés:

  1. Hááát, igen, ezt el tudnám viselni:-)))

    VálaszTörlés
  2. ... de azért legközelebb kettesben megyünk ... ;)

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, leszámítva az esőt. Tényleg Rátok férne egy kicsit kettesben is kimozdulni.

    VálaszTörlés