2010. augusztus 30., hétfő

osztálytalálkozó

Vége a nyárnak... :( Hazaköltöztünk a Balcsiról, de 4 csodálatos hetet töltöttünk ott. Barnák vagyunk és kipihentek. Kirándultunk, strandoltunk, ipari mennyiségű pizzafalatkát ettünk, literszám ittuk a szürkebarát nagyfröccseket, barátoztunk, iszapoztunk. És nem szkreppeltem ezer éve...
Ezért a hétvégi felejthetetlen szuper programomról összeraktam gyorsan egy oldalt, főleg Ritusnak, hogy lássa, mekkorák ezek a drágák! Azoknak a gyerekeknek voltam az osztálytalálkozóján, akik 10 éve voltak nyolcadikosok. Németet tanítottam nekik. Voltunk a suliban is, minden fal, minden terem, minden négyzetcenti emlékekkel van tele... A buli hajnali 3ig tartott a volt osztályfőnöküknél. (Ildi, ugye nem kellett túl sokat pakolni utánunk?) Meséltek magukról, emlegettük a sok közös tábori élményt, bevallottunk régi sérelmeket. Nagyon feltöltő, jó élmény volt! Köszi mégegyszer mindenkinek!!!

3 megjegyzés:

 1. Köszi, már nagyon vártam valami látható beszámolót! Gőzöm sincs, hogy ki kicsoda, annyira nagyok lettek. De ti hárman semmit nem változatok! :-)
  Lécci írj ímélben, hogy mi/milyen volt és mi van Ivettel!!!
  Én is jelentkezem...

  VálaszTörlés
 2. Háááááááááát, sokáig pihentél! Többször jártam erre! ... és szomorú és béna vagyok, mert nem tudtam letölteni a "gömböket"!!! Látom jól érezted Magad a találkozón!!
  Remélem a nyári pihenés közben azért sok fotót készítettél, amiből szuper oldalak születnek:-)))) Jó, hogy itt vagy!

  VálaszTörlés
 3. Beautiful blog and photos, have a nice day Radka.

  VálaszTörlés