2010. november 9., kedd

lila-sárga

Janka nekünk ajándékozott egy csodapacás, csodalepkés szép kis készletet, hogy csináljunk vele valamit. :) (katt a címre!!)
Nem igazán karácsonyi színvilág, de én már annyira lázban égek, hogy kicsit azért karácsonyvárós lett.
Ezek anagyon szép készletek viszont előhoznak bennem egy furcsaságot (mint pl. Mörjike múltkori képeslapos-pacás háttere). Annyira készen vannak, és magukban olyan mutatósak, hogy nem merek rájuk fotót tenni... Hm.
Betegek vagyunk, itthon köhögünk párban, némán, mert ahogy beszélni kezdenénk, rögtön ránkjön az ugatás. Szerencsére a gyerekek immunisak ránk. :D

Janka készletén kívül Krisssz régikönyv sablonja és pár karácsonyi apróság van rajta.

4 megjegyzés:

  1. Nem kell mindig fotó (meg kaviár)! :D Gyönyörű lett!

    VálaszTörlés
  2. Juj de jó! Még szerencse, hogy a scrappeléshez nem kell beszélni! Jobbulást nektek!

    VálaszTörlés
  3. Karácsonyi pillék :) Tetszik nekem is, nem hiányzik a fotó róla!

    Jobbulást!

    VálaszTörlés
  4. Hát Florci, örültem, hogy láttam ezt a szuper oldalad, mert én nem tudtam a gyönyörű kis készlettel semmit kezdeni. ... és Te csak megerősítetted, hogy ez nem a készlet hibája! örülök, amit Ildivel a fotóról írtatok, már bátrabb leszek ebben is!!!
    Ne haragudj, hogy ritkábban jövök, kommentelek, nem köhögök, hangom van - de energiám kevés! Tudod, ami automatikusan kijön belőlem, az még belefér, de most kicsit passzívabb vagyok! ... gyógyulj meg, mert így nem tudsz nekem energiát küldeni! tudod, képes vagy rá! Sok puszi!!!!!!

    VálaszTörlés