2010. december 30., csütörtök

még (+gimp kérés)


Prezentálandó, hogy milyen szuper anyu vagyok. :) Három gyerek, ebédrittyentés, kreatív délután (ők gyurmáztak és festettek, én vagdaltam mindjárt mutitom, mit), kávé, uzsiztatás, közös porszívózás velük... , felmosás, még csak fél 5, és még egy scrappet is mutatok, ami ezek közben lett. :)
Ki akartam próbálni gimpben Krissz befagyott ablak trükkjét, de nekünk nincs ez a gyormaszk dolog, vagyis rétegmaszk van, csak azzal nem az jött ki végeredménynek. (lehet, h valahol rosszul vontam gyököt...) off: lécci, ha valami gimpes guru stikában olvas engem, legyen oly jó, és árulja el, hogy a fenében lehet ezt a rém bonyolultat gimppel megoldani: egyenes vonal húzása nem szabad kézzel!?!? Kösziiii!
Amit meg a tesókámnak bütyköltem gyorsban: A karácsonyi freebie dömpingben tölöttem le egy gyorsnaptárt, tk. 12 quickpage, azokba raktam képet, meg rá a cewés naptársablont, kinyomtattam, kalapáltam bele olyan lyukszegecset, vagy hogy híjják, meg kimatricáztam, hogy csillogjon, és kééész! (úgy még nincs fotó, csak a digi részét mutatom)



6 megjegyzés:

  1. Csalódást okozok, de gimp-be dunsztom sincs mit is kell egyáltalán kavirnyolni jeges hatás ügyben (meg úgy átlag). Viszont még fényezlek én is Téged: hihetetlen szuperséges ANYU vagy!!!!!!!!!!!!!!! A scrap alkotásaid meg fanatasztikusak!

    VálaszTörlés
  2. Hát a gimppel velem sem leszel beljebb! Még a Ps-sel is csálén állok! Fantasztikus a szánkónyi gyerkőcös oldalad! Becsatlakozok Ritához festünk egy transzparenst és majd jól belógatjuk eléd, hogy milyen szuper anyu vagy!

    VálaszTörlés
  3. Aztaaaa! Ez több, mint 24órás nap volt!

    VálaszTörlés
  4. Gimpes guru közel s távol sem vagyok, ellenben jöttem Boldog Új Évet kívánni neked.
    Ééés, IGEN, szuper kreatív anyu vagy. Ennyi mindent egy nap??? Uhh

    VálaszTörlés
  5. GÚÚÚÚÚGGLIIII, Nyuszómuszó! :) LOL

    Ma (január 7-én) óvatosan megemlítettem Drága Kreatív Nejemnek, h esetleg beírhatná a gugliba a "hogyan kell GIMP-ben egyenes vonalat húzni" kérdést...

    Beírta...

    ...és most már tudja.... ROTFL

    VálaszTörlés
  6. Szióka! Kicsit megkésve bár, de teljesítettem a kívánságod a Gimp-pel kapcsolatban: http://7szindizajn.hu/scrapbook/jeges-keret-gimp-pel
    BUÉK :)

    VálaszTörlés