2011. január 4., kedd

elkezdődött

Az idei első cewe kihívás a kezdésről meg a tiszta lapról szól. Igazándiból egy valóban üres lappal gondoltam indulni, de poénnak hittétek volna. Pedig nem. Amióta írni tudok, mindig olyan csodálattal nézem az üres lapot: nemsokára ÉN fogok jeleket hagyni rajta! (igen, gyógyíthatatlan - grafomániának hívják...)
Szóval ez az ötlet kilőve, hát játszani kezdtem krisssz légies papírjaival, mosogattam őket egybe, aztán előkerült ez a fotó. November 15-én (!) készült, ragyogott a nap és 17 fok volt. Lacus kattogtatott.
Meg hát itt van ez a jól kiötlött már-már logó évszám is, összeadva, aláhúzva ez lett belőlük:

3 megjegyzés:

  1. Legyen nagyon sikeres évetek ahol a kérdőjelek egytől - egyig kiegyenesednek és örömteli felkiáltássá válnak.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép! És amit írtál, az is, és az Út is :-)
    Miért is nem vagy/tok/unk közelebb, de kááár...
    Sok sikert, ilyet:
    "Mi a jó fene...számomra a siker? A belső gazdagodás, önmagam és a világ mélyebb megértése, magammal hozott görcseim megoldása, az siker. Azok elismerése, akik az én mércém szerint morálisan magas szinten állnak, az siker. Végezetül: a világgal (annak tagjaival és lényegével) való szeretetteljes kapcsolatrendszer gazdagítása, mások valódi segítése, az siker.Ezek vezetnek ugyanis el ahhoz a belső örömhöz, ahhoz a derűhöz, amely néhány kivételes ember arcán dicsfényként ragyog." /Csermely Péter:-)/

    VálaszTörlés
  3. Egyrészről: mézesmadzag gömbölygyönyörű, igazmosolyú bombázó vagy!!!!! Másrészről: elmegyek pár napra betegre, visszajövök arra, hogy milyen isteni nálad az irodalomszakkör! Hát, mondd már milyen angyalsuhant el előtted, mikor a pár sort kitaláltad és leírtad!!!! Akarok még ilyet!!!!!

    VálaszTörlés