2011. január 19., szerda

miniscrap

Tegnap délután, míg oviban voltak a gyerekek, töltögettem innen, majd nyomtattam, vagdaltam, és mikor hazaértek, nekiláttunk "scrappelni" a konyhaasztalnál.
A lányokénál az elrendezésben segítettem, de csak picit, viszont mindent ők ragasztottak föl, és a fotókat is ők választották ki.


Barni minden elemet maga vágott ki, és teljesen egyedül rendezte el. Ráadásul, mivel ő ezt a jelmezes fotót választotta, amihez nem volt kész kit, még ki kellett a scrapes cuccaim közül válogatni hozzá illőket. Én lapozgattam, ő válogatott. :)

Én meg vagyok elégedve velük, és újfent megállapítom, hogy nekem nagyon nehéz hagyományosban gondolkodni! Sokszor tapogattam a nem létező egeret, hogy jaj, ezt itt le kéne kicsinyíteni, vagy ide jól jönne egy kis összemosás. :)))
Azért nem bírtam megállni, én is barkácsoltam egy macist. ;)

7 megjegyzés:

  1. Jaj, Florci élvezd ki nagyon ezt az időt! Hallom a hangotokat, ahogy együtt vagytok és alkottok:-)) ... és nagyon szuper dolgokat találsz ki a Családodnak és nekünk is:-))))
    Egyébként a gyerekeid a hagyományosban is ügyesek:-))

    VálaszTörlés
  2. Ezt nevezem kreatív délutánnak! Már az sem semmi, hogy 3 gyerekkel célirányos dolgot szeretnél véghezvinni, de hogy ez még sikerüljön is és közben mindenki jól is érzi magát!Te vagy a megaszuper ANYU!

    VálaszTörlés
  3. Álomi mami vagy! Majd én is scrappeltetem Bubeszt, és közben magam is tudom csinálni....ooo végül is szoktuk ezt csinálni, csak eddig ebbe nem is gondoltam igy bele :))))))) Úgy hivtam, babakönyv gyártás by me, és nyirkálás a mintázó ollókkal, by Bubenkó :))))
    Az össszes gyereked nagyon szupit alkotott, az anyukáé se lett kutya! :)))

    VálaszTörlés
  4. Nagy rafinéria! A gyerekektől hagymázni tanulni :) Huuuu, de irigylem tőled a kézmimuka-szakkört és kis résztvevőit! Lehet, hogy koránál fogva, de Milánt még nem tudom leültetni hosszabb időre kézműveskedni, mert egy idő után átcsap rosszalkodásba és azt kell figyelnem sasszemekkel hová viszi az ecsetet, vagy a gyerekollót!
    Családilag vagytok hej de kreatívak! (apának nem jutott egy olló?)

    VálaszTörlés
  5. Hú, micsoda program! Na, és milyen ügyesek vagytok! Ugye nem baj, hogy a macis a kedvencem? Mindkettő. A hóemberes is aranyos. Barninak külön gratulálok a klassz válogatásért!

    VálaszTörlés
  6. Ezek az 'Almák" nem estek messze a "Fájuktól"; klafa oldalakat barkácsoltatok! :)

    Enyémek egyelőre az iratmegsemmisítő szintjén vannak: gyerekollóval bármit miszlikbe aprítanak pillanatok alatt.

    VálaszTörlés