2011. február 14., hétfő

Milyen jó...

Milyen jó, ha az embernek van egy iskolába készülő gyereke, aki miatt bekukucskálhat egy osztályterembe, akinek a háta mögött izgulhat, vajon fogja-e tudni, melyik képhez melyik dominót kell kötni.


Milyen jó, ha az embernek vannak lányai, akik miatt legálisan lehet -a fél délutánt ragasztó, olló, szinespapírok között a földön töltve- babakonyhát gyártani dobozokból a babaházba.

Milyen jó, ha az embernek vannak gyerekei, akiknek jópofa programokat szervez a MÜPA, akikkel végig lehet tapsolni a népzenei koncertet, akik táncolnak a néptáncosokkal.

Milyen jó, ha az ember gyerekei kreatívak, alig várják, hogy bütykölhessenek valamit, és büszkén mutathassák a művüket!


Milyen jó nekem!!!!!

7 megjegyzés:

  1. Ó, bizony, milyen jó neked, egyetértek :D Örömöt loptál a borús reggelembe! :)

    VálaszTörlés
  2. Imádtam olvasni!! ... és azért ilyen jó Neked, mert minden Tőled telhetőt hozzáteszel:-))) (Gyönyörűek a gyerekeid, ugye, mondtam már:-)

    VálaszTörlés
  3. Bizony, milyen jó!!!!
    SZép bejegyzés!

    VálaszTörlés
  4. És milyen jó nekünk, hogy Te vagy! Az ügyes kezű gyerekeiddel és a kreativitásoddal együtt! Nagy példakép vagy számomra mint anya, a türelem és fantázia terén! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Bizony-bizony, van élet egy ilyen kreatív családban :) Köszi a képes beszámolót, jó volt nézni-olvasni!

    VálaszTörlés
  6. Bárcsak minden szülő elolvasná a bejegyzésed.

    VálaszTörlés
  7. Szupenyka! A babaszoba papírból telitalálat, hány ilyet csináltam. De nekem a baba is papírból volt hozzá! Gratula az apró néphez és tehetséges anyukájukhoz!

    VálaszTörlés