2011. március 30., szerda

átmenetileg

Gondoltam, kiteszem most már lassan az átmenetileg szünetel táblát ide a blogra... Se ihlet, se idő.
Ellenben közeleg a fiúgyermek születésének hatodik évfordulója, hát van mit kreatívkodni reálban is. Pl. csokikanalat KELLETT csinálnom, mert ugye ha Martha Stewart javasolja, melyik anya tagadná meg a csemetétől... :)


Egy párat becsomagoltam, ezek majd a tombolán szerepelnek ajándékként, a többit el lehet szopogatni. (könnyű ám, kell hozzá kanál, olvasztott csoki - elárulhatnátok, nektek folyékony-e, ha megolvad, mert az enyém akármiben olvasztom is a jóminőségű csokit mégis egy massza inkább..., meg szórócukor, celofán) Lehet, hogy az óvónénik is kapnak majd év végén egy-egy ilyet. ;)
Aztán még meghíó is kellett: scrapper anyunak meg se kottyan, igenám, de ugye se idő, se ihlet. Mire jók a gyorslapok? ;)

Na és persze buli csak akkor lesz édesfiam, ha több mosolygós száj lesz a táblázatban, mint szomorkodó!! (szegény gyermek: anyja pedagógus, apja mérnök...)

Jelentem, azóta betelt, és 40/20 arányban a mosolygós a több...!

5 megjegyzés:

  1. Ezt én is csináltam már egy kicsit felturbózva. Aszalt gyümölcsöt szúrtam műanyag villára és azt forgattam meg a csokiban többször is, hogy jó vastag csokiréteg legyen rajta, és szerintem akkor jó a csoki ha krémszerű, nem folyik teljesen, könnyebb vele úgy dolgozni.
    Ha túl sűrűnek találod, tegyél bele kevés tejet vagy olivaolajat.

    VálaszTörlés
  2. Én vízgőz fölött szoktam olvasztani a csokit. De nem szabad, hogy a csokit tartalmazó tál beleérjen a vízbe, mert akkor darabos lesz.
    Ha akarsz még érdekes recepteket a bulira, akkor lesd meg ezt a bejegyzést a blogomban:
    http://avalosagtukre.blogspot.com/2009/06/szulinapi-keszulodes.html
    Egyik sem időigények, akár a gyerekkel is el lehet készíteni és nagyon feldobja a buli hangulatát.
    A táblázatot otthon töltitek?

    VálaszTörlés
  3. Mennyire jó ötlet! Nektek mire van figyelmetek! szuper! Most már nekem is lesz öteltem, köszi! :)

    VálaszTörlés
  4. Majd jövök, ellopikolom az ötleteket, aztán ha az enyém is megüti a buliztatható kategóriát, a vállakon cipeltetem magam a többi szülővel! :)
    Különben az első mondatod.... Már pont szólni akartam, hogy mi is van????
    puszák

    VálaszTörlés
  5. Zseniális vagy! Na és félelmetes! (Anyám micsoda táblázat! A robot mindent elárul! Szerencsétlen gyerek kénytelen robotolni, és még értékelik is a nap végén!) Csúcs vagy!

    VálaszTörlés