2011. március 1., kedd

Találka

Még a reggeli márciusi hó se zavar, úgy feltöltődtem szombaton!! Szuper tali volt, hideg, de napsütéses. Már majdnem mindenki fönt volt a múzeumnál, kattingatott, ismerkedett, a szervezőtársak még sehol... :) Hát igen, ha két nemkisbaba gyerek mellől két egyenként két csizmát, egy kabátot, egy sálat, egy táskát felvenni kényszerülő hölgy kénytelen elindulni valahova, az lássuk be, nem könnyű feladat! :D :D
De megjöttek és ez a lényeg. És szerencsére élőben is jó fejek! ;)
Meg mindenki az, meg Margó csillogó csodakék szeme, meg a sütik és pogik, Gólya és Kmonali történetei, amitől görcsölt már a hasizmunk, annyit nevettünk, és Krissz, akiből inkább kinézni egy végigtombolt koncertet, mint unokákat, az elmélyült gimpezés fejben, szóval köszi köszi lányok mindent!!!!
Elkészült a kihívásra is az oldal, aminek a témája a Kiscelli múzeum egyik romos kapuja kell hogy legyen. (rossz látni, mennyire rossz állapotban van...)
Így lövöldöznek a profik:


És ezt barkácsoltam én:


A wordartot megcsináltam külön is, hátha hasznátveszitek... Letölthető INNEN.

9 megjegyzés:

  1. Köszi a WA-t. Le is töltöttem. Szenzációs lett az oldalad és nagyon tetszik, ahogy a profik lövöldöznek.

    VálaszTörlés
  2. Azt meg még nem is köszöntem meg, hogy kitaláltátok ezt a találkozót. Nagyon jó ötlet volt. Jó volt veled és a többiekkel találkozni és remélem hamarosan lesz következő is. :)

    VálaszTörlés
  3. Jól barkácsolsz, nagyon hangulatos az oldal! :)
    Most megyek, és végignézem a blogodat :D

    VálaszTörlés
  4. Szuper oldal, nagyon hangulatos! :)

    VálaszTörlés
  5. Örömmel olvastam a beszámolód! ... és bár nem sokat tudtunk beszélgetni, de tudom,hogy mi fél szavakból is megértjük egymást! Mindent-mindent nagyon köszönök Neked:-)
    Gyönyörű a kapu-oldalad!!!! ... és már WA-t is készítünk, feltöltünk:-))) Segíts, hogy kell letöltenem:-( Tudod, itt kezdődik a bénaságom. Annyi minden van azon az oldalon, hogy nem találok ott hozzád:-(
    Ezt a WA-t szeretném az oldalamra feltenni!!!!!

    Látom, Te is alakítgatod a blogodat:-) Éjjel sikerült Kisztina útmutatásával egy első hátteret készítenem!! Az enyém - teljesen!!!! .. még ma este készítek egy fejlécet, de az eddig is ment:-)
    Nagyon szép, elegáns az oldalad!!

    VálaszTörlés
  6. Örülök hogy jól sikerült.Szorítottam hogy jó időtök legyen.A Kapuoldal nagyon mutatós lett.

    VálaszTörlés
  7. Már a cewe-n megcsodáltam az oldalad. A tali remekül sikerült. Örülök, hogy megismertelek személyesen is.

    VálaszTörlés
  8. Cuki vagy Drága ahogy ecsetelted látványos megérkezésünk hátterét! Imádlak!
    Az oldalad zseniális ismét, wordartostól képestől együtt! (Vigasztaljon a tény, hogy nekünk Tonival még képünk sincs a kapuról, pedig azért csak odaértünk a múzeumhoz :))

    VálaszTörlés
  9. Még szerencse, hogy a tőled kapott magneB helyén tartja az idegeimet! :) Ennél többre nem futja két szétesett nőből, mint késni....
    Keményen dolgozol ellene, de akkor is imádlak, te kis te kis! :)

    VálaszTörlés