2011. március 21., hétfő

videoscrap

Jújjj, milyen izgi volt péntek este! 10-en ültünk az ország különböző pontjain bizsergő ujjakkal, Krisssz hívására várva! :) Aztán fél 10kor létrejött a kapcsolat - kisebb-nagyobb szakadásokkal, és jöttek a feladatok is, hogy mik szerepeljenek a másfél óra alatt összerakandó oldalon.
Kellett saját fotó, egy tárgyfotó, blending, maszk, textúra, virág, cím és idézet. Még jó, hogy van énnekem egy fotók scraphez című mappám, ahová a kincseket gyűjtöm! :) Így került elő egy harminckhm8 éves kép rólam. Pancsolok egy lavórban az udvaron, a pad előtt, ahová egy vastag pokróc volt terítve, és azon üldögélt a dedimama, horgolt sapkácskában a fején. 3 éves koromban halt meg, de vannak róla emlékeim!
Szóval maszkoltam, pacáztam, gőzerővel idézetet kerestem, közben kicsit dumáltunk, fél kézzel cseteltünk, néztük krissz monitorján az online tutorialt, és nagggyon jól szórakoztunk! Kösziiii mindenkinek!
Akkor lássuk az oldalt:

7 megjegyzés:

  1. Ja kérem, aki tud fél kézzel csetelni és scrap-elni! Iszonyat jó lett az oldalad! Ez a színvilág nekem nagyon bejön (a 3,8 évtizeddel ezelőtti frizurádról nem is beszélve):)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszel a lavórban:-)) No, meg az oldalad is! ... és még ami fontos, bizonyítani tudom, hogy miközben csetelsz - komoly dolgokat magyarázva -, nyugodtan készítgeted a saját oldalad! Én ezt már megtapasztaltam, hogy Nálad ez műkődk, és most is köszönöm:-))))

    VálaszTörlés
  3. Nem tom, hogy csináljátok vajon, hogy egyszerre dolgoztok, beszéltek és még tutort is néztek :)
    Csodajó az oldal.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó buli lehetett. Egyszer talán én is benevezek! Szuper gyönyörű az oldalad! :)

    VálaszTörlés
  5. Remekül sikerült ez is.Ezek a színek teljesen egyedi hatással vannak az egész oldalra.

    VálaszTörlés
  6. Annyira jó a lavórból kiömlő víz! :DD és az egész oldalon minden!!
    Itt is írom nálad, hogy irtózatosan irígy vagyok rátok a videó-szkrepp miatt! :DD Annyira jó hangulat lehetett! :DDD Simán leveszem az elbeszéléseitekből! :)

    VálaszTörlés
  7. Szia szépem! Natyon tetszik! Agyelhányósan jó!!!! Hiányzol :(

    VálaszTörlés