2011. július 11., hétfő

Illegalitásom

ezennel befejeződött... :)) Van ám indokom is: festés, garázsépítés, készülés a tábora, három gyerek, kánikula. Választhattok. :)
De most itt vagyok, és majd pótolok minden elmaradást, és félve sorszámozom mától a bejegyzéseket, de ezek tényleg nem szakadnak majd meg olyan hirtelen, mint a festési beszámoloó ! Ám! :)
Mert mától újra tábor, újra együtt a megszokott csapat, csak már nem nagycsoportosok, mint amikor elkezdtünk együtt dolgozni, hanem második-harmadikos okosok, 1-2 negyedikes is, újra 36 fokban a gyüliteremben. Amiváltozott, az a drámabeli jártasságuk!! Vagy volt nekik a suliban (bár tagadják, de valszeg a tanítónéni nem nevezte meg, vagy nem tudta, hogy drámázik...), vagy csak kifejlődött bennük spontán!! De pl. úgy léptek szerepbe minden nehézség nélkül, hogy csak pislogtam! (mondjuk én is elég jól hoztam Dornbach Eleonóra ügyvezető igazgató asszony figuráját!)
Na jó, elárulom, hogy idén egy interaktív kiállításokat szervező iroda munkatársaiként felkérést kapunk egy 7-10 évesknek szóló kiállítás forgatókönyvének összeállítására. Egyrészt összegyűjtöttük, mitől interaktív egy kiállítás. Kiderült, hogy a legtöbbjük járt a Csodák Palotájában, így képben voltak rendesen. Záőoroztak a használható ötletek a felkérés után, mág ebéd alatt is!
Rreggel egy bemelegítő játék során meg majd hanyattestem, mert magyarázás nélkül olyat csináltak!! Képzeletben középre tettünk egy hátizsákot, és mindenki tehetett bele valamit, amit erre a hétre fontosnak tart. És volt óra, ülőpárna, ceruza, a praktikusa wc-papírt tenne bele, de raktak bele barátságot, bátorságot, erőt, észt is!!!!
1-2 kép nyersen, szkrepptelenül, aztán csobbanok a medencébe, és holnap folytatom!



3 megjegyzés:

  1. Éljen, Welcome back!!!!
    Szépek lettetek?
    Jó táborozást Nektek!!!!

    VálaszTörlés
  2. Szijja! Szeretem, hogy jöttél!!!! Várom a további beszámolóst!

    VálaszTörlés
  3. Szeretem, ahogy örülve-meglepődtél a gyerekek drámajátékos fejlődésén:-))) Csodálatos lehet ez a tábor!!!

    VálaszTörlés