2011. július 18., hétfő

Tábori utolsó nap

Most, hogy jön végre egy kis hűvösebb fuvallat megírom ezt a bejegyzést (aztán húzok Lightmen-t nézni!)
Pénteken a reggel nagyon vicces volt. Én utálok korán kelni, főleg úgy, ha nem magamtól ébredek, most mégsem voltam ideges, még kialvatlannak sem éreztem magam! 6kor... Amikor a drága dedek MÁR egy órája ébredeztek... Mire a reggeli 8kor elkezdődött, már felöltöztek, elrakták az ágyakat, futkostak egy sort, összevesztek és kibékültek.
Bemelegítésül csupa vicces játék volt, mint pl. az evolúciós, ahol kő-papír-ollóval kell eldönteni, hogy melyik tojás léphet egyet és válhat csirkévé; közülük ki lehet madár, és a végén kikből lesz szupermen! :DAz esti kincskeresést délelőttre halasztottuk, de így is izgi volt. A csoportkép még előtte készült.A drámás rész összefoglalásául plakátokat kellett a képzeletbeli kiállításhoz készítenük. Rajta van minden, ami interaktív ötletük csak volt!!Az asztalra a plakátok alá elhelyeztük a hét kézműves termését; nagyon hatásosan nézett ki!Már csak a pólófestés és az oklevelek kiosztása volt hátra, aztán elszéledtek. De mindegyikük megkérdezte:
Jövőre mi lesz a téma??1 megjegyzés:

  1. Végigolvastam a tábori bejegyzéseket. Nagyon kreatív és aktív heted volt a gyerekekkel! Gratulálok a sok szép dologhoz amit készítettetek.

    VálaszTörlés