2012. január 19., csütörtök

Zsúr

volt nálunk szombaton. Mert ha az egyiknek volt ötévesen, akkor a másikaknak is legyen.Igenám, de a másikak ketten vannak. Ráadásul lányok! Igy a meghívottak száma is növekszik, valamint csupa nőnemű 4-5 éves... Sebaj, pedagógus anyu nem esik kétségbe! Összesen 9 gyermek, 1 fiú, nyolc lány. Átlagéletkor 5 év. A buli időtartama 2 óra. Elképzeltem, amint 9 gyerek két órán át felalá rohangál a lakásban. Na neee! Úgyhogy volt Barbieverseny:


Aztán bütykölés: (jégkrémpálcikákat összeragasztottam előző este, lekentem fehér temperával, ők meg csillámos ragasztóval kidíszítették. Másik lapocból soványhóember készült)


A tortát Zsófiék hozták, aki gluténérzékeny, ezért félve mennek buliba, de olyan fincsi gluténmentes tortát sütnek az egyik cukrászdában, hogy mindenki azt ette! Volt még ropi, kölesgolyó és mandarin. (és nem volt ezer szendvics, ami megszárad, mert nem eszi senki, száz tálca süti, amivel anya 3 napig varázsol, hogy partiképes legyen, majd a gyereksereg rá se néz.)



Csemegézés után még tombolahúzás volt: matricát, ceruzát, trombitát lehetett "nyerni"; persze minden szelvényt kihúztunk. Negyed óra maradt a végén, amikor hagytam őket ugrabugrálni, és már jöttek is értük az anyukák.
Dicséret illeti az ünnepeltek apuját, aki kitartóan elviselte a csipogást, ő volt a ruhatáros és a fotós, ráadásul a torta is ízlett neki!
Hajrá anyatársak, csapjatok zsúrt, mert azért az nagyon jó, amikor a kis vendégek úgy búcsúznak, hogy ez volt a legjobb buli!!

6 megjegyzés:

  1. Hogy neked micsoda türelmed van! Ezeket az elmélyült és átszellemült arcokat látva persze tutira megérte! :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom a gyereklefoglalós ötleteidet!!!! Happy börzdéj a gyönyörű csjaoknak, akik már, jajjjjj, de öregek!

    VálaszTörlés
  3. Ezek tényleg milyen jó kis programok! Szegény fiúcska zért a barbizásnál kifeküdt, ha jól látom :))

    VálaszTörlés
  4. Hozzád jövök majd partiöltetekért, ha már a ded mulatós korba kerül! :) Jól látom, hogy jól látom, hogy tisztára meg vagy véknyulva? Nagyon csinos az ikerek anyukáááája! Boldog szülit Dodonak és Taminak! Pusszancs!

    VálaszTörlés
  5. Szuperül megoldottad a buliztatást, engem is visszatart valami, pedig Petra szeretne zsúrt, most adtál ötletet, lehet beadom a derekam :)

    VálaszTörlés
  6. Jajjjj, most is nagyon jól éreztem magam!:-)) Köszönöm!

    VálaszTörlés