2012. február 22., szerda

Díjazott lettem! :)

A velejáró kötelezettségek pedig:

Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat és megköszönöd, hogy Rád gondolt
Minyutól kaptam, akivel a cewén egy csapatban játszunk, és akivel volt szerencsénk már élőben is találkozni. Viszonylag közel lakunk egymáshoz, mégis a cewe-taliig kellett ehhez mennünk. :)
Nagy meglepetést okozott vele, és nagy örömet. Köszönöm Minyuka a rámgondolást!!

Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képét
Ime:

Add tovább a díjat 5 bloggernek, hogy megismerjük őket (Tehetséges, kezdő blogolókat válassz, akiknek kevesebb, mint 200 követője van)
Most jön a neheze! :)) Nézzük csak. Az általam olvasot blogokat kezdőnek nem éppen lehetne nevezni, és persze van köztük nem egy, aminek 2ezer követője is akad, még ha nincs is mindenki regisztrálva. Azokat választom, akikkel mostanában indul a napom! :
1. Levendula Évi a Kifli és levendula háziasszonya. Őrületesen kreatív és nekem nagyon tetsző módon a semmiből varázsol ámulatos dekorációkat és játékokat!
2.Márta, valahol Németországban, fényévekre a valóságtól, egy olyan világban, ami főképp angol regényekben és orosz novellákban létezik.
3.Toninak, mert elérhetetlen, energikus, elképesztő és még egy csomó e-vel kezdődőt tudnék! :))
4.Kovaxka
, mert meghajlok a tájékozottsága, az életfelfogása, a zenei ízlése és nem utolsó sorban a scrap munkái előtt.
5.Sok külföldi blog és galéria, akiket nem tudok értesíteni, akikkel nem ismerjük egymást, csak rengeteget inspirálnak, megnyugtatnak, vagy felháborítanak, egyszóval részt vesznek az életemben.

Az 5 kiválasztottat linkeld be a bejegyzésedbe és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről
Meglesz! :)

3 megjegyzés:

  1. Drága Florci, köszönöm szépen, hogy rám is gondoltál, bearanyoztad ezzel a napomat! Remélem, ezután sem okozok csalódást :-) Még egyszer nagyon köszönöm! Puszik!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, imádlak! De nálam meghalnak ezek a játékok, sajna... :( Bocs!

    VálaszTörlés
  3. Nem értesítettél ugyan, de azért figyelmes vagyok, és köszönöm is nagyon. Annyit még hozzátennék, hogy nem vagyok fényévekre a valóságtól, csak a blog olyan nekem, mint egy saját, általam teremtett, külön világ - a valóságnak nagyon apró ugyan, de mégiscsak szerves része. Köszi mégegyszer! :)

    VálaszTörlés