2012. április 22., vasárnap

Lego Buli

Mert ha anya bulit szervez, annak megadja a módját! :)) Kezdődött a meghívókkal:
Hat kispajtást választott ki Barnim (hetet lehetett volna, de ő hozzájuk ragaszkodott). Sajnos egyikük nem tudott jönni végül, így a sajátokkal együtt nyolc gyerek ünnepelt. Napokig böngésztem, pl. itt, nyomtattam, vagdaltam. Előszedtem a múltkor vásárolt etikett papírt, ami olyan, mint egy sima A4-es, de a hátát le lehet húzni, szóval lett matrica hatezer :) KÉszültek kis köszönőcsomagok, melyek tartalmaztak egy kis csokit. Persze csakúgy csoki nem jó, azt szépen átöltöztettem egyenként. Meg egy kis pár lapos foglalkoztató füzetke, amiben letölthető színezők, feladatok vannak.
Ezután jöttek a konyhai előkészületek: egy kis muffin, mert abban jó vagyok :) Rájuk néhány marcipán legodarabka. És a poharakat helyettesítő bébiételes üvegecskék. Ezekre rajzoltam arcot, majd szigorúan sárga folyadék kerülhetett csak bele. :)
Végül háromkor megjöttek a gyerekek. Nagy cápacsata és visongás közepette néha ettek-ittak-macskáztak:
Persze a tantónéni előbújt ám belőlem, úgyhogy időnként volt egy kis higgadási szünet. :) PL. szívószállal kellett a legodarabkákat felszedegetni az asztalról. Lufifújó versenyt is rendeztünk, de mire arról kép lészült volna, mind kipukkadt. :) A vége előtt fél órával eleredt az eső, ekkor a teraszra költöztünk föl. VOlt egy kis legoépítési verseny, és végül szinező. Az egyik kislány azt mondta a végén: ez sokkal jobb volt, mint amire számítottam! (vajon mire számított??) :)) Valamint a hétéves is közölte, hogy ez volt a legeslegjobb szülinapja! :D

2 megjegyzés:

  1. Apám! Neked ebből (is) kellene élned! Milliomos lennél! Csuda ötletek, irigykedem most egy picit Barnira!!! Wáó!!!!

    VálaszTörlés
  2. Figyi, nekem októerben lesz a szülinapom. Mehetek hozzátok ünnepelni??? Legókkal én is tök jól elvagyok ám, és ezek a programok nagyon klasszak!!

    VálaszTörlés