2010. május 26., szerda

Megkaptam Jumától a "Hatodik képed" játékra a felhívást. Úgy örültem neki! :) A scrapbook.hu-n található. Igencsak korai alkotás, anyukám szülinapjára készült idén januárban. Alig pár napja vágtam akkor bele a scrappelésbe, és a cewéről töltögettem le freebie-ket. Az "Én apám" készlet nagyon passzolt a fotóhoz, ami anyukám apukáját ábrázolja húszévesen. Sajnos én nem ismertem őt, a hatvanas években halt meg. Ezért fura is azt mondanom, hogy a nagypapám, hiszen egy fiatalember...
Az oldal vállalható számomra most is, bár amikor készült a legfontosabb leckét még nem sajátítottam el - bizony, nincs rajta árnyék! Azt sem tudtam még akkor, hogy nem csak jpg-ben kell elmenteni, hiszen így már nem javítható. A formátuma sem négyzetes. Mégis jó ránézni, elsősorban a sok kép alatti papírtól, ami nem saját. De a legalsóra én tettem rá! :)
Jó visszanézni, és kihúzni magam, hogy már mi mindent megtanultam azóta! :)

3 megjegyzés:

  1. Flórci, nagyon örülök, hogy örömöt szereztem! Örülök, hogy kicsit visszanézve rájöttél, hogy mennyit tanultál azóta, de én is úgy érzem, ez egy nagyon szép emlék Nagymamád számára!
    Ez a készlet, vagy elemek nálam az elsők között kerültek letöltésre! Az árnyékos mondásodra emlékszem:-)))

    VálaszTörlés
  2. Ez az oldal abszolut vállalható, még akkor is, ha azóta sok mindent másképp csinálnál.
    Nekem így is tetszik.

    VálaszTörlés
  3. NAgyon szép ez az oldal, meg sem mondanám, hogy egy kezdő oldal (ha nem nézem az árnyékokat :)) Bár akkor még nekem is voltak árnyék problémáim :)

    VálaszTörlés