2010. július 20., kedd

nyertem!

:) Annyira örülök! A velencei képpel nyertem a cewe kihívásán!

A bolt: www.scrapartist.com. Annyi gyönyörűség van benne, hogy a választás tovább fog tartani, mint az oldal elkészítése! :)
A tábor elkezdődött. 16 alsós gyerekecskével, akikkel önismereti, kiskamaszos játékokat játszunk. Délelőtt névtanulós, belerázódós gyakorlatok voltak, beszéltünk a nevünkről, aztán elkezdtünk olyan problémákat gyűjteni, ami ezzel a korosztállyal, a nevelésükkel kapcsolatos. Aztán lassan építeni kezdtünk egy céget, ahol mi vagyunk azok a szakemberek, akik tanácsokat tudnak adni ezekben az ügyekben; felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Fontosnak tartották, hogy az érintett gyerek is ott van a tanácsadáson, hogy az irodában vannak gyerekbútorok, rajzoló sarok, játékok, és hogy a felnőttek is kényelmes, "kedves" környezetben beszélgethetnek. Végül sok közös agyalás után megszületett a cég neve, és logót is alkottak. A labdát használták, mint motívum: pöttyöslabda jelképezi a gyerekeket, foci a felnőtteket és egy labda alakú zsákfotel az irodát. A kérdőjel a tanácstalanságot. Az iroda szóra is a labdát tették pont gyanánt.
Lerajzolták, én pedig este megscrappeltem. ;) Kapnak kis névkitűzőket is, amiken, mint munkatársak szerepelnek, és ma indul az érdemi munka.

Délután saját magukat kellett ábrázolniuk egy kollázson: újságokból kivagdalt papirkákat ragasztgattak, volt aki egész hajzuhatagot használt, volt aki félcentis darabokból mozaikozta ki, de mind nagyon klassz lett!

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok, nem-szakértő szememnek is szép ez a velencei lap!
    És a tábor....szuper!!!! Úgy ott lennék veled!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nyereményedhez, válogass örömmel:-)
    A táborhoz sok ötletet és energiát, sikert kívánok!

    VálaszTörlés