2010. június 26., szombat

Ma ismét megpróbljuk a Balatont... Hátha tényleg nyár lesz egy kicsit. Így viszont ma mondom, hogy minden Lászlót isten éltessen sokáig!!
Az ajándékom az énLacimnak pedig itt van:

2010. június 24., csütörtök


Ma egy olyan oldalt hoztam, ami még ott, a kempingben készült egyik este. :) Mert még ott is... :))
A háttér saját!! Sőt, fotóztam sokszor direkt úgy, hogy háttér vagy dudli lesz belőle! Már néhány elkészült, júliusban érdemes lesz benézni! ;))

2010. június 23., szerda

A mai oldal is a nyaralási képekből készült, de most rólam... Szeretem ezt a képet, ilyen vagyok most tényleg. Mosolygós, nyugodt, kiegyensúlyozott.
Egy nagyon jó maszkot találtam, meg játszogattam kicsit a görbékkel, és ez lett belőle:

A kép a környékünkön egy romos háznál készült, olyan hangulatos. Passzol hozzá ez a fény, amit amúgy véletlenül alakítottam.
Az eredeti így nézett ki:

2010. június 22., kedd

Elkészült az első pár nap összefoglalója! :)
(Csak most ez kerül a bejegyzéseknél felülre, na mindegy, így is követhető talán.)
A csurig csomagtartó, az út, a házunk és persze a gyerekek. Nem írtam kommentet, annyira mesélősek a képek szerintem.
Szép telet mindenkinek! :)
Sajnos itt vagyok, ami csak azért sajnos, mert ideális esetben a Balatonban kellene pancsolnom. :( Ehelyett itthon vacogunk, reménykedve várjuk a visszatérést. Viszont így van egy kis időm és lehetőségem rendezgetni az elmúlt 10 nap képeit és megmutogatni nektek, milyen jó kis helyen voltunk!
Családilag, a húgommal kiegészülve autóztunk 800 km-t (modern technikával- légkondis autó, dvd lejátszó... Nem ám skodával Törökország! ;) )és estére Velence mellett Cavallinoban voltunk. A kemping gyönyörű, 4 csillagos, a mobilház tökjó, akkor még a nap is sütött ezerrel. :)
4 napig ki se mozdultunk onnan, medencék, homokos tengerpart, játszótér, ugrálóvár, kagylógyűjtés- ideális kisgyerekes helyszín volt ez. Csütörtökön áthajóztunk Velencébe egy villámlátogatásra; inkább csak lubickolni a hangulatában, mert az aztán nem egy gyerekbarát hely!! Minden híd-ra, -on, -át lépcső vezet, mi pedig a bicikliskocsival voltunk... 2kor az eső is szakadni kezdett, de összességében mégis megérte. Én egyszer már jártam ott, januárban, amikor nincs tömeg, a bazilikába csak úgy besétáltunk, és rajtunk kívül csak a galambokat érdekelte az egész. :) Azért az jó érzés volt, hogy a gyerkekekkel lehettünk ott.
Utolsó nap, amikor megint egész nyár lett ismét csak tengereztünk, játszóztunk, elvoltunk. Rengeteg kép készült, most majdnem 40et gyűjtöttem ki hirtelen, hogy feltöltöm ide, de nem... :)
Majd gyorsan megscrappelem, akkor több fér egy helyre! Gyertek majd nézegetni! :)
Ízelítőül a kedvencem:

2010. június 10., csütörtök




Mától kicsit ritkábban jelentkezem, mert kezdődik anyaralás: irány a Balaton, aztán meg Velence! :) Az igazi, ahol víz van járda helyett, és hajóval közlekednek, nem autóval. Remélem, sikerül sok képet készíteni, hogy legyen miből scrappelni!
A fotókönyvből még adós vagyok pár oldallal. Mindenkinek jó pihenést, szép nyarat kívánok!

2010. június 8., kedd

Ma elkényeztetlek benneteket bejegyzésekkel! :) Kicsit töltök föl a fotókönyvből is!
Hétvégén volt a jeles esemény: anyuék negyvenedik házassági évfordulója. Meglepetésként érkeztünk, tényleg nem számítottak ránk. Úgy láttam, nagyon örültek a fotókönyvnek.


Jaj, el vagyok havazva teljesen, pedig végre nem is havas, vizes tél van, hanem forró NYÁR!!! Ma lesz az évzáró az oviban, gyorsan scrappeltem az óvónéniknek egy kis ajándékkísérőt. Egy-egy gömbölyű olajmécsest kapnak, a dadusok pedig kisebb gyertyácskákat.
A Barnié Corrine_collab_Exotic Trip-jével készült, a lányoké egy MS Vintage QP és némi kis fotómanipula.

2010. június 4., péntek

Olyan aranyosak vagytok, hogy keresitek a további oldalakat! :)
Itt egy mára is. :) Ezen annyira tipikus mozdulatukat sikerült elkapni.

2010. június 3., csütörtök

Kezemben van a fotókönyv!!! :)) Olyan szép lett! Úgy értem, olyan jó látni, megfogni ezeket a lapokat. Most már elárulom nektek is: a szüleim 40. házassági évfordulójára készült. Csak róluk, illetve az autóról és a házról vannak benne képek. A zöme quick page-ek segítségével készült, de azokkal is elbabráltam, mert a fényképek legnagyobb része szkennelt, rossz minőségű szines papírkép volt. Meg persze ma már QP-t is át tudok szinezni, vagy világosítani, ha kell. Sőt, LaceE-tól azt is megtanultam, hogyan lehet árnyékot is rájuk csempészni. (köszi!)
Szombaton fogjuk elvinni nekik - majd beszámolok a fogadtatásról is.!
Ezen az oldalon anyukám látható, olyan 4 éves forma, tehát 1947-ben, Évi babával. Ez épp nem QP, saját pakolás.

2010. június 1., kedd


Tegnap Tamink egyedül volt a Maminál - mostanában kezdünk az ikreknek önálló programokat szervezni. Nyilván tudat alatt hiányozhatott, ha azalatt ezt az oldalt fabrikáltam össze. :)
Aztán, mivel a cewe-n dizájner-kihívás van ezen a héten, oda is feltettem, mert Vicki készletével készült.